Rólam

dr_hoffmann_tamasDr. Hoffmann Tamás az Államigazgatási Főiskolán végzett, majd a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát. Polgármester, születése óta Újbudán él.

Közéleti pályafutását 1989-ben, a XI. kerületi Ellenzéki Kerekasztal résztvevőjeként kezdte, a kerületi Fidesz egyik alapító tagja. Több ciklusban volt önkormányzati képviselő, a szociális és lakásbizottság, valamint a vagyongazdálkodási és egészségügyi bizottság tagja.

Feleségével két gyermeket nevelnek, Réka tizenegy éves és most végzi első évét a Szent Imre Gimnáziumban. Dénes pedig hét éves és a Teleki Blanka német körzetes iskolába jár. Szabadidejét családjával tölti, rendszeresen részt vesz vártúrákon és természetjárásokon, valamint ha  ideje engedi kilátogat az OSC mérközéseire.  Türelmet és aprólékos figyelmet igénylő hobbija a makettezés és a numizmatika.

Ismeri és érti a 11. kerület problémáit. Szakértelme és több mint két évtizedes tapasztalata révén pedig azon dolgozik minden nap, hogy Újbuda végre valóban elérje azt, amire hivatott.