Elismerés a kitűnő érettségiért

thumb2.php  Polgármesteri oklevéllel és ajándékkönyvekkel jutalmazta a kerület vezetése azokat a diákokat, akik minden tantárgyból a maximális eredményt érték el az érettségi vizsgán. A Tranzit kávézóban rendezett ünnepségen a felkészítő tanárokat is köszöntötték.

Újbuda önkormányzata minden évben fogadást tart a kitűnően érettségizőknek a Tranzit Kávézóban, ahol a polgármester a diákokat, szüleiket és pedagógusaikat köszönti.

Idén több mint 60 diák vehette át a kitűnően érettségizetteknek járó oklevelet és ajándékkönyveket. Hoffmann Tamás elmondta, mivel tavaly óta a végzősöknek nehezebb érettségi vizsgával kell megbirkózniuk, különösen nagy teljesítményt nyújtott az, aki mindenből a legjobb érdemjegyet tudta megszerezni. – A kitűnően végzett fiatalok valószínűleg későbbi életükben is sikeresek lesznek – tette hozzá a polgármester, aki szerint a jó eredmények is azt bizonyítják, hogy magas színvonalú oktatás folyik Újbudán. A kerület vezetője megköszönte az egész éves munkát a szülőknek és a pedagógusoknak is, akik lelkiismeretesen készítik fel a gyerekeket a megmérettetésre és fedezik fel a tehetségeket.

A kerületben az utóbbi években nemcsak a kitűnően érettségizettek, de a jeles és kitűnő bizonyítvánnyal végző iskolások száma is emelkedő tendenciát mutat.

T.D. – ÚjbudaTV (2014. 07. 02.)

Szerző: htadmin

Ossza meg ezt a hírt!