Karácsonyi körút

Az elmúlt napokban kerületünk számos pontjára látogattam el, hogy az Újbuda idősei számára, akiknek annyit köszönhet ez a kerület, sok szép ajándékot adjak át karácsony alkalmából.

“Idősek Karácsonya címmel hat városrészben szervezett műsoros karácsonyi ünnepséget a kerület kulturális intézete, a KULTI. A helyszínekre a kerület vezetése is ellátogatott és ajándékkal lepte meg azokat az időseket, akik nem tölthetik családi körben a karácsonyt.

A Kelenvölgyi Közösségi Házban rendezett ünnepségen Győrffyné Molnár Ilona humánszolgálati igazgató elmondta, a kerület hat helyszínén közel nyolcszáz embert ajándékoz és látogat meg a kerület vezetése karácsony alkalmából. Minden közösségi ház a saját hagyományainak megfelelően ünnepelt, Hoffmann Tamás polgármester mindenhol átadta a kerületi iskolások saját készítésű ajándékait.

 

Míg Gazdagréten a helyi civilek szerveztek műsort, addig az Albertfalvi Közösségi Házban az AKH Opera-, és Dalstúdió adott karácsonyi koncertet. Ez utóbbiban a Don Bosco Általános Iskola, Újbudai Babszem Gyermektánc csoportja is szórakoztatta a nyugdíjasokat, majd Engelbrecht László előadóművész, a Szavak Varázsa Irodalmi Alkotókör vezetője mondott verseket.”
hf1

 

 

Szerző: htadmin

Ossza meg ezt a hírt!