Közös képviselőkkel beszélgetett a polgármester

Király Nóra önkormányzati képviselő, Preisinger Éva, a KULTI vezetője és Hoffmann Tamás polgármester szűkkörű, vacsorával egybekötött beszélgetésre invitálta Gazdagrét társasházainak közös képviselőit és gondnokait.

Az eszmecsere során főként azokat a témákat érintették, amelyek a városrész lakosait leginkább foglalkoztatják, érintik. Szó esett a Dzsungel játszótér felújításáról, egy kardiogépekkel felszerelt “felnőttjátszótér” kialakításáról, az MLSZ pályázati keretéből megvalósuló gazdagréti műfüves futballpálya létrehozásáról, valamint a közelgő Szent Ivánnapi Vigasságokról. A részt vevő közös képviselők örültek a lehetőségnek, hogy hatékonyabb  módon mondhatják el véleményüket a városrészt érintő kardinális kérdésekről, mint egy nagyszabású lakossági fórumon. 

Király Nóra az "ujbuda.hu"-nak úgy nyilatkozott, a házak vezetői a lakóközösség mozgatórugóiként segítenek a szervezésben, a lakosokkal való hatékony kommunikációban. Most, hogy újrateremtik a Szent Iván-napi Vigasságok hagyományát, a gondnokok és közös képviselők támogatását kérik, hogy népszerűsítsék a közelgő eseményt, amelynek közösségformáló ereje sokat segíthet abban, hogy a gazdagréti polgárok jobban megismerjék egymást, és még hatékonyabban tudjanak együtt dolgozni gondjaik, problémáik megoldásán. 

A beszélgetésen készült képeket ezen a linken tekintheti meg.

(Forrás: MTI/ujbuda.hu – 2013. június 7., péntek 15:36)

Szerző: admin

Ossza meg ezt a hírt!