Újabb forgalom-ésszerűsítés és felújítás

LDF_4980

Burkolatjavítás, forgalomtechnikai változások, új közlekedési táblák és parkolóhelyek a Nagyszeben utca környékén. Rövid összefoglaló az önkormányzat legutóbbi közlekedési intézkedésiről.

Lakossági igények alapján történt forgalomtechnikai felülvizsgálat a Naprózsa utca, Budaörsi út, Nagyszeben út és a Rétköz utca által határolt területen. A szokásos burkolatjavítási, kátyúzási munkálatok mellett a forgalmi rend is jelentősen megváltozott. A korábbival ellentétben a Nagyszeben út kétirányú lett, a Higany utca pedig egyirányú. Újbuda Önkormányzata így próbálja minél inkább kiszorítani a tehergépkocsik forgalmát a csendes lakóövezetből. Az eligazodást új jelzőtáblák is segítik a környéken.

Forgalomlassítási céllal fekvőrendőröket építettek, ugyancsak lakossági kezdeményezésre. Huszonnyolc új parkolóhelyet is kialakítottak, melyeknél a tervezők azt is figyelembe vették, hogy mindez ne menjen a zöld területek rovására.A munkálatok költsége tizenöt millió forint.

Az önkormányzat folytatja a felújításokat: tervek között szerepel a Higany utca Nagyszebeni út felőli végén található gyaloghíd felújítása is.

 

 

Forrás:http://www.ujbuda.hu/hirek.php?articleid=7783

Szerző: htadmin

Ossza meg ezt a hírt!

Szóljon hozzá Ön is!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

buy essays cheap